Sopron
Online tudakozó katalógus
Valid HTML 4.01 Strict

Sándor Plasztikai-Esztétikai Sebészet-Sopron
Cim: 9400 Sopron, Széchenyi u. 4-6.Email: info@sandorplasztika.hu
Web: http://sandorplasztika.huTelefon: 06/20-530-65-88

Bevezető

A természet nem mindenkihez egyformán kegyes az emberi test külsejének megformálásában.

Bemutatkozás


Sokan elégedetlenek a veleszületett külső jegyekkel, mások az idők során elvesztett szépségtulajdonságukat szeretnék visszaszerezni.
Az esztétikai vagy más szóval "szépségsebészet" tárgya az emberi test külső megjelenésén esett hibák kijavítása.
E zavaró szépséghibák lehetnek veleszületettek (pl. horgas nagy méretű orr, elálló fül), és szerzettek (pl. szülés következtében meglazult emlők, elhízást követő kötényhas), és lehetnek egyszerűen az öregedés természetes következményei, mint a ráncos arc, vagy a táskás szemhéj. Nem humánus dolog az esztétikai műtétet kérő beteget a hiúság vádjával illetni. Már Joseph, a XX. század első felének kiemelkedő plasztikai sebésze megállapította sok évtizedes tapasztalata alapján, hogy "nem a hiúság a mozgató erő, hanem az elcsúfítottság érzése, azaz az elcsúfítottsággal, annak lelki és anyagi következményeivel szemben érzett ellenszenv".
Az ember társas lény. Szociális beilleszkedését, az emberekkel való kapcsolatát nagymértékben befolyásolhatja a szépség jegyeinek meggyengülése vagy hiánya. Párkapcsolatát veszélyeztetheti, magabiztosságát gyengítheti az elcsúfítottság érzése. Szakmai előrehaladását, esetleg munkalehetőségét korlátozhatja az előnytelen külső. Egy sikeres plasztikai műtét újból önbizalmat adhat, visszatérhet az elveszett életkedv.
Az emberek a plasztikai sebészeti műtétekkel szemben lelki alkatuknak megfelelően különbözőképpen reagálnak. Vannak akik kizártnak tartják, hogy a különböző torzulásokon, kozmetikai, esztétikai elváltozásokon műtéttel javítani lehessen. Mások szerint napjainkban a plasztikai sebészet mindenre képes, és a műtét úgy is elvégezhető, hogy annak semmiféle nyoma sem marad. Az igazság valahol középen van.
Tény, hogy egy sikeres plasztikai sebészeti beavatkozás hihetetlen önbizalmat ad, a megváltozott külső pozitív gondolatokat ébreszt a paciens egész életvitelében. A plasztikai-esztétikai beavatkozások sohasem "rutin műtét"-eket jelentenek, hanem minden esetben gondosan megtervezett, személyre szabott, konzultációk során kialakított egyéni megoldásokat.
Ha plasztikai sebészeti műtétet szeretne végeztetni, előtte érdemes alaposan tájékozódni, akár több plasztikai sebészt felkeresni és véleményét kikérni. Amennyiben sikerül megtalálnia azt a plasztikai sebészt, akinek szakmai tevékenysége, humánus magatartása és emberi tisztessége Önben bizalmat ébreszt, a remélt műtét utáni siker és elégedettség biztosan nem marad el.

Keresőszavak

plasztikai sebész Sopron, esztétikai sebészet Sopron, Sopron, Sándor Plasztikai-Esztétikai Sebészet-Sopron


KIEMELT HIRDETŐK
Sándor Plasztikai-Esztétikai Sebészet-Sopron
A természet nem mindenkihez egyformán kegyes az emberi test külsejének megformálásában. Részletek...

Lajter Kft. - Autóbontó
Autóbontó minden típushoz. + Új alkatrészek. Nyitva tartás: H-P: 8-16 SZ: 8-12 Részletek...

Dr. Hofman Erzsébet - Belgyógyász Szakorvos OEP Felülvizsgáló Főorvos
Testsúlyproblémák, érrendszeri betegségek, allergiák kezelése. Előjegyzés alapján. Rendelési idő: kedd és csütörtök 18-20 h-ig. Részletek...

Kis Deák Étterem, Söröző és Borozó
Nyitva: minden nap 17:00-24:00. Kedd: zárva. Részletek...

Elektron GM Kft.
Villanyszerelés; villamos berendezések, érintésvédelem, tűzvédelem, villámvédelem felülvizsgálata. E.ON által minősített szakipari vállalkozás. Részletek...

Dr. Pongrácz Anna
bőrgyógyász, háziorvos Részletek...

Dr. Hajas Árpád neurológus szakorvos
Részletek...

Fórum Pizzéria Sopron
Minden nap: 11:00 - 23:00 Részletek...

Vadászkürt Vendéglõ és Panzió
Részletek...

Dr. Kerekes György Szülész Nőgyógyász-Kapuvár
Terhesgondozás, terhes ultrahang, teljes körű nőgyógyászati vizsgálat méhnyak rák szűréssel, változókori panaszok kezelése, családtervezés, fogamzásgátlás, egyes kis műtétek elvégzése. Részletek...
Fooldal |  Ugyfelkapu |  Kapcsolat |  Magunkrol |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |